lunes, 7 de abril de 2008

val_la_pena


Hiroshima mon amour però un divendres a la nit, amb algú amb molt sentit de l'humor, vi i preparat per adonar-te'n que la vida és molt curta i impossible de abarcar-la tota d'una sola vegada.

Val la pena despertar-te diumenge a una hora raonable per anar a la sessió matinal a veure la última pel.lícula de Fatih Akin_Al otro lado. Val molt la pena.

També val la pena veure Berlanga per obrir definitivament els ulls i confirmar que el cine espanyol actual és una merda i que no hi ha manera, no ressucita ni a la de tres.

Val la pena seure al sofà comodament, fer callar als veins, tancar totes les portes i totes les finestres per veure Un condenado a muerte se ha escapado i acceptar que Bresson potser sí que és una mica lent però és capaç de crear l'obra perfecta.

El diumenge a la tarda, amb tota la setmana sobre les espatlles i sense ganes de fer re a part de "dominguear y mofletear", val la pena rescatar de la teva filmoteca Batman begins. És millor que les dues anteriors, Christian Bale està molt bo, Michael Caine continua sent un mostru i Morgan Freeman, Liam Nesson i Gary Oldman mai et canses de veure'ls. Llàstima de la Katie Holmes que ademés de tenir cara d'òstia és bastant mala actriu.

I per últim, val molt la pena veure i veure-la dos cops seguits si cal, El sirviente de Losey. És espectacular i aterradora. Et toca la sensibilitat i el pudor al minut 5 i et posa els pèls de punta a cada escena.

1 comentario:

Anónimo dijo...

mírala ella... que nos pone al día con sus pelis.. yo quiero ver pelis contigo también.