miércoles, 1 de abril de 2015

amb t de tornar

He decidit tornar perquè estic farta d'enyorar alguna cosa que no acabo de saber què és. Ja en tinc prou de no saber per què em piquen les puntes dels dits i d'amagar-me rere una promesa, que a estones, em sembla incompatible amb la vida.
L'avorriment m'ha fet dubtar, l'angoixa m'ha empès a saltar del tren i el pas del temps, com sempre, ha anat en la meva contra.
Però com si el cel s'hagués obert, avui ho he vist to més clar. Més clar i més bonic_de petita estava convençuda que jo veia a la mestra més guapa que la resta de companys_, i no m'ha espantat gens tornar-hi.
He obert una entrada en blanc i he entès que necessito tornar per saber què faig, com ho faig i per què. Sense misticismes, sense revelacions, sense paraules buides.
Fets_línies__negre sobre blanc.
Torno sense arrossegar els peus, perquè per fi després de molt de temps, m'he construït jo sola una realitat molt propera a la que desitjava i sovint millor i tot.
I si no hi penso gaire _pensar, a voltes, m'ha fet perdre molt el temps_ crec que no pot haver-hi un moment millor per tornar.
Així que ja està.
torno


No hay comentarios: